DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Hadsiz, seviyesiz, ciddiye almayın’

‘Hadsiz, seviyesiz, ciddiye almayın’
08.04.2021
178
A+
A-

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in, Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki ve Metin Sipahioğlu hakkında sarf ettiği “İki tıfıl” sözlerine sarı lacivertli camiadan yanıt geldi.

Fenerbahçe Kulübü, “Taraftarlarımızın Dikkatine Sunarız” başlığıyla yayınladığı açıklamada, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’i hedef aldı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Kemerburgaz Tesisleri’nin lansmanında 1959 yılı öncesi şampiyonluklara ilişkin açıklamalar yaptığı sırada “İki tane tıfıl yönetici. Akıl yaşta değil, baştadır. Tarihten uzak insanların, iflas etmiş tüccarların şeyi gibi karıştırması. Dün galip geldiler iki gündür suskunlar” sözleriyle Fenerbahçeli yöneticiler Metin Sipahioğlu ve Selahattin Baki’yi eleştirmişti.

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, “Aklıselimden uzak bu yaklaşımların sahibi olan ilgili şahsın şu an temsil ettiği makama istinaden cevap vermeyeceğimizi, taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunuyoruz” denildi.

İşte Fenerbahçe’nin yaptığı açıklama:

Sevgili taraftarlarımız,

Son dönemde üst üste ve dün itibariyle Kulübümüzü, yöneticilerimizi, camiamızı hedef alarak yapılan seviyesiz açıklamaları ve bunlara duyduğunuz tepkileri yakinen takip ediyor, anlayışla karşılıyoruz.

Hadsiz ve üslupsuzca ısrarla Fenerbahçe’yi odak alan; ciddiyet çıtası ve seviyesi her seferinde daha da aşağı çekilen bu tavırların sahibi olan kişiyi, dikkate ve ciddiye almamanızı rica ediyoruz.

Aklıselimden uzak bu yaklaşımların sahibi olan ilgili şahsın şu an temsil ettiği makama istinaden cevap vermeyeceğimizi, taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.