DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hamit Altıntop’dan Kenan Koçak ve Fenerbahçe açıklaması

Hamit Altıntop’dan Kenan Koçak ve Fenerbahçe açıklaması
21.12.2021
124
A+
A-

Fenerbahçe’de yeni teknik direktör adayları arasında gösterilen A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak hakkında Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’tan açıklama geldi.

Vitor Pereira ile yolları ayıran Fenerbahçe’de uzun süredir teknik direktörlük koltuğuna Kenan Koçak’ın getirileceği konuşuluyor. Beşiktaş derbisini, yardımcılığını yaptığı A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile birlikte izleyen Kenan Koçak’ın Başkan Aziz Yıldırım ile samimi görüntüleri dedikoduları daha da arttırdı.

Konu hakkında bir radyo programına bağlanan ve açıklamalarda bulunan Milli Takımlardan Sorumlu Türkiye Futbol Federasyonu Yöneticisi Hamit Altıntop, sert ifadeler kullandı. “Kenan Koçak’ı Fenerbahçe’ye verme niyetimiz yok” diyen Hamit Altıntop şu sözleri sarf etti:

“KONU KAPANSIN LÜTFEN”

“Bir spekülasyon, bir dedikodu vakit kaybettiriyor. Kenan hoca ile uzun vadeli hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Kenan Koçak’ı Fenerbahçe’ye verme niyetimiz yok! Konu kapansın lütfen.”

KENAN KOÇAK: “ALİ KOÇ’UN YANIMA GELMESİ…”

Öte yandan Adana Demirspor-Galatasaray maçı için Adana’ya giden A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak, bir muhabirin konuyla ilgili sorusu üzerine “Ali Koç’un Fenerbahçe maçında hem hocamız Kuntz hem de benim yanıma gelmesi gayet normal, bizim Milli Takımlar için bir hedefimiz var ona konsantreyiz. Şimdi de Adana Demirspor – Galatasaray maçı için Adana’ya gidiyorum” yanıtını verdi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.