DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Herkesi şoke eden karar!

Herkesi şoke eden karar!
15.09.2021
916
A+
A-

Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı’nın formasını giydiği Lille, Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Wolfsburg karşısında adeta tek kale oynadı. 10 kişi kalan Alman duvarını bir türlü aşamayan Lille 90+6’daki VAR kararıyla yıkıldı.

Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda milli futbolcularımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik’in formasını giydiği Lille sahasında Alman temsilcisi Wolfsburg’u ağırladı. İkinci yarıda 10 kişi kalan rakibi karşısında oldukça etkili olan Lille aradığı golü bir türlü bulamadı.

63. dakikada John Anthony Brooks’un kırmızı kartla oyundan atılmasının ardından oyunu tamamen rakip kaleye yıkan Lille Wolfsburg kalecisi Casteels’i ve VAR kararlarını geçemedi. 49’da David’in bulduğu gol VAR kararıyla iptal edildi.

90 dakika sahada kalan Burak Yılmaz’ın 3 isabetli şutta ağları sarsamadığı maçta asıl yıkım 90+6’da geldi.

ONANA YERDE KALDI, PENALTI KARARI GELDİ

Mücadelenin son 17 dakikasında gol umudu olarak Angel Gomes’in yerine oyuna alınan Yusuf Yazıcı’nın kazandırdığı serbest vuruşta topun başına geçen Burak Yılmaz oldukça tehlikeli bir noktadan kullandığı serbest vuruşta baraja takıldı. 6 dakika uzatma verilen maçın son anlarında ise Onana’nın çizgiye yakın bölgede yerde kalmasıyla hakem Makkelie penaltı kararı verdi.

Büyük bir sevinç yaşayan Lille cephesinde Burak Yılmaz penaltı atışı için beyaz noktaya gelmeye hazırlanırken VAR incelemesi sonucu pozisyonun dışarıda olduğu belirlendi. Serbest vuruşu Burak Yılmaz kullandı ama şutu kapanan savunmadan döndü ve maçın son düdüğü geldi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.