DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kim Min-jae’den transfer iddialarına yanıt

Kim Min-jae’den transfer iddialarına yanıt
27.03.2023
106
A+
A-

Napoli’nin Fenerbahçe’den transfer ettiği Güney Koreli stoper Kim Min-jae, sezon sonu başka bir takıma transfer olacağı iddialarına yanıt verdi.

İtalya Serie A takımlarından Napoli’nin formasını giyen Kim Min-jae, bu sezon sergilediği performansla Avrupa devlerinin transfer hedefi haline geldi.

Sezon başında Fenerbahçe’den ayrılan ve Napoli’ye transfer olan Güney Koreli stoper, hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Serie A’da yoluna devam eden Napoli’nin yıldız isimlerinden biri olmayı başardı. Son aylarda Manchester United ve Real Madrid’in dikkatini çeken Kim Min-jae için, 2020’de kapısından döndüğü Tottenham’ın da devrede olduğu ve sezon sonunda Napoli’den ayrılacağı iddia edildi.

“KEŞKE BU HABERLERİ YAYMASANIZ”

Hakkında çıkan transfer iddiaları için konuşan Güney Koreli futbolcu, milli takımla Kolombiya’ya karşı oynadıkları maçın ardından şu açıklamaları yaptı:

“Bu söylentilerin hiçbiri doğru değil. Takımıma odaklanmak istiyorum. Oynayacak çok maçım var. Bu söylentiler başlayalı 4 yıl oldu. Rahatsız edici. Keşke bu haberleri yaymasanız.”

“BU SAÇMALIKLARA ODAKLANMIYORUM”

“Transfer söylentileri beni rahatsız etmiyor çünkü doğru değil. Şimdi bu tür saçmalıklardansa takımıma odaklanıyorum. Çok önemli maçlarımız var ve şu anda sadece Napoli ile hedeflerime odaklandım.”

SOZCU.COM.TR


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.