DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Lebron James, iki Indiana taraftarını salondan attırdı

Lebron James, iki Indiana taraftarını salondan attırdı
25.11.2021
130
A+
A-

Los Angeles Lakers’ın yıldızı LeBron James, Indiana Pacers mücadelesinde saha kenarında oturan iki taraftarı salon dışına attırdı.

LA Lakers’ın 36 yaşındaki süperstarı LeBron James, Indiana Pacers deplasmanında maçın bitimin kısa süre kala saha kenarındaki iki taraftarı tribünden kovdurdu. Lakers’ın 124-116 galip geldiği maçın uzatma periyodunun sonlarında doğru, LeBron maçın hakemiyle konuşmaya başladı ve saha kenarındaki iki taraftarı gösterdi.

Kısa süreli tartışmanın ardından taraftarların oturduğu yere gelen güvenlik görevlisi, iki Indiana taraftarını saha dışına çıkardı. Taraftarlardan biri, alaycı şekilde somurtkan bir surat ifadesiyle, LeBron’a doğru ağlayan bebek hareketi yaptı. İkilinin James’i kızdırmak için ne söyledikleri ya da yaptıkları belli değil.

Maçtan sonra konu hakkında açıklama yapan James, “”Müstehcen jestler ve kelimeler işin içine girdiğinde buna müsamaha gösterilemez. Takımın için tezahürat yapabilirsin ve diğer takımın kazanmasını istemeyebilirsin. Ama bundan çok farklı bir durumdu. Benim bir taraftara asla söylemeyeceğim şeyleri, onlar da bana söylememeli” ifadelerini kullandı.

BİR MAÇLIK CEZA ALMIŞTI

Lakers’ın yıldızı LeBron James, Detroit Pistons maçında rakibinin yüzüne kasten dirsek attığı için bir maçlık cezasının ardından sonraki ilk maçına çıkmıştı. James, Pistons pivotu Isaiah Stewart’ın yüzünü kanlar içinde bıraktığı olayın ardından New York Knicks maçında forma giyememişti.

SOZCU.COM.TR


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.