DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Manchester United Menajeri Jose Mourinho kadın muhabire patladı!

Manchester United Menajeri Jose Mourinho kadın muhabire patladı!
20.08.2018
262
A+
A-

Manchester United’ın Brighton deplasmanından mağlup olduğu maçın ardından basın toplantısına katılan Jose Mourinho, kendisine soru soran kadın muhabiri önce bakışları ile tersledi. Daha sonra kendisine sorulan soruyu beğenmeyen Jose Mourinho, bu kez “İşinizde çok iyi olmalısınız” diyerek sert bir cevap verdi.

İngiltere Premier Lig’in ikinci haftasında Brighton’a deplasmanda 3-2 yenilen Manchester United, süpriz bir sonuca imza attı. Karşılaşmanın ardından kendisi ile röportaj yapan kadın muhabiri terleyen Manchester United Menajeri Jose Mourinho, bakışları ile sinirini belli etti. BeIN Sports muhabiri Carrie Brown’ın kendisine sorduğu soruları beğenmeyen Jose Mourinho, vücut dili ile kadın muhabiri tersledi.

“Manchester United büyük üne sahip bir takım… Bugün oynanan oyunun Manchester United’a yakıştığını düşünüyor musunuz?” şeklindeki soruya sert bir bakış fırlatarak cevap veren Jose Mourinho, “Hatalar yaptık ve bunun bedelini ödedik” dedi. Jose Mourinho, takımda iletişim sıkıntısı olduğu ile ilgili Carrie Brown’ın yaptığı eleştiriye ise “Takımdaki iletişim sıkıntısını kenardan izleyerek görebildiğinize göre işinizde harika olmalısınız” cevabı vererek tersledi.

Carrie Brown, bakışları ve sözleri ile kendisi tersleyen Jose Mourinho karşısında son sorusunu kekeleyerek sorarken yine “Hatalar yaptık ve bunun bedelini ödedik” şeklinde bir yanıtla karşılaştı.

Jose Mourinho, basın toplantısında ise maç ile ilgili “Rakibimiz kazanmayı bizden daha çok istedi ve üç puanı aldı” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Sözcü/SKOR DIŞ HABER


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.