DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Milli takımda corona bitmiyor!

Milli takımda corona bitmiyor!
04.04.2021
171
A+
A-

A Milli Takım, Riva’da toplanmasının ilk gününde yaptığı testlerin sonucunu beklemeden kahvaltıda bir araya gelince vaka sayısında patlama meydana geldi! Son olarak Orkun Kökçü de coronaya yakalandığını açıkladı.

A Milli Takım’da corona vakaları artmaya devam ediyor. Dünya Kupası Elemeleri için Riva’da toplanan milli futbolcular, oynanan 3 karşılaşmanın ardından kulüplerine döndü.

Kulüpler yaptıkları açıklamada futbolcularının corona virüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Kaan Ayhan, Mert Müldür, Kenan Karaman, Merih Demiral, Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve İstanbul’da bulunan Çağlar Söyüncü’nün ardından Orkun Kökçü de virüse yakalandı. Böylece isimleri açıklanmayan futbolcularla birlikte takım içerisindeki pozitif sayısı 16’e yükseldi.

Feyenoord’da forma giyen orta saha oyuncusu Orkun Kökçü yaptığı açıklamada, “Maalesef corona testim pozitif çıktı. Umuyorum en kısa zamanda iyileşip sahalara döneceğim” dedi.

Avrupa kulüplerinde forma giyen milli futbolcuların isimleri açıklanırken, Süper Lig ekiplerinde ter döken oyuncular ise açıklanmadı. Ancak Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray milli takım arasının bitmesinin ardından takımlarında corona vakalarının olduğunu duyurmuştu.

Milli futbolcular arasında artan vakalara neden olarak ise ilk gün yapılan testlerin ardından takımın sonuçları beklemeden bir araya gelmesi olarak gösteriliyor.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.