DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Muslera’dan Strakosha’ya destek

Muslera’dan Strakosha’ya destek
16.09.2021
149
A+
A-

Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Muslera, Lazio maçından sonra yaptığı açıklamada Strakosha’ya destek çıktı.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında Galatasaray, Lazio’yu 1-0 mağlup etti. Strakosha’nın yaptığı büyük hata sonrası üç puana uzanan Galatasaray, ilk haftayı zirvede tamamladı.

Galatasaray Kaptanı Fernando Muslera, Lazio maçının ardından yaptığı açıklamada hatasıyla maça damga vuran Lazio kalecisi Strakosha ile ilgili de konuştu. Strakosha’ya destek çıkan Muslera “Baktığınız zaman benim de hatam oldu birkaç maç önce… Her zaman böyle şeyler olabilir. Söylediğim bir şey var. Kaleciler sahada yalnızdır. Bugün rakip kalecinin yaptığı hata gibi hatalar olacaktır. Kalecilerin işinin cilvesi bu. Bizim hatamızın affı olmuyor. Bu da işimizin bir parçası… Moral bozmadan devam etmeliyiz. Pes etmemeliyiz” dedi.

Maçı da değerlendiren Muslera, şu ifadeleri kullandı:

“Milli takım dönüşünden sonra böyle bir maça çıkmak kolay değildi. Yeni arkadaşlar var, alışma süreci var. Bugün bunları belli etmeyen, %100’ünü gösteren bir Galatasaray var. Bugün bu galibiyetin tadını çıkaracağız.

Çok önemli bir galibiyet aldık. Nasıl başlarsanız öyle gider. Bizim de iyi başlamamız gerekiyordu taraftarımızın önünde. İtalya’nın en iyi takımlarından birine karşı oynadık. Hem defansif, hem ofansif olarak iyiydik.”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.