DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Okan Buruk’tan Jorge Jesus’a cevap

Okan Buruk’tan Jorge Jesus’a cevap
18.03.2023
218
A+
A-

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un play-off sözlerine cevap verdi.

Spor Toto Süper Lig’deki 14 maçlık galibiyet serisi Konyaspor’a 2-1 yenilerek sona eren Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, maç sonrası açıklamalarda bulunup gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Buruk, “Play-off’la ilgili yorum yapmak zor. Onun kararını verecek olan federasyon. Ligin artık son 9-10 haftasında böyle bir şey olmayacağını herkes biliyor. Zaten federasyon kararını vermiş” dedi.

Burak sözlerini şöyle sürdürdü; “Ülke olarak o kadar zor bir şey yaşadık ki, bunların konuşulmasını bile üzülerek dinliyoruz. İnsanlar evlerinden olmuş, ailesini kaybetmiş… Bu kadar acının içinde futbol nedir ki? Bundan bile bir şeyler çıkarmaya çalışan insanlar var. Tabii ki herkes hakkını isteyecek ancak bu durumda ligi kapatsalar ‘eyvallah’ diyeceğiz. Çünkü bu yaşanan acı hiçbir şeyle ölçülemez.”

JORGE JESUS NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Sevilla maçı sonrasında yaptığı açıklamada, “Ligi kim kazanırsa kazansın söylüyorum, ben maçların sahada kazanılması gerektiğini düşünüyorum. Bana göre ilk 4 takımın playoff oynaması gerekiyordu. Bu benim fikrim. Maçlar sahada kazanılmalı, masa başında değil. Türkiye’de 3 kupa var, 2’sinde devam ediyoruz. Ligde yeniden lider olabileceğimize, kupayı da kazanabileceğimize inanıyoruz. Ancak bana göre bu ligin sportif gerçekliği yok. Maçlar sahada kazanılmıyor, kim kazanırsa kazansın bunu söylüyorum.” ifadelerini kullandı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.