DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rıdvan Dilmen derbi sonrası çıkan olayları değerlendirdi

Rıdvan Dilmen derbi sonrası çıkan olayları değerlendirdi
03.11.2018
234
A+
A-

Türk Telekom Stadı’nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yorum yapan Rıdvan Dilmen, derbi sonrası yaşanan kavga hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe, Türk Telekom Stadı’nda bir araya geldi. Karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen, maç sonrası yaşanan olayları değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, Galatasaray ve Fenerbahçe futbolcularının birbirine girdiği olay hakkında sert eleştirilerde bulundu. NTV’de ‘%100 Futbol’ programında yorum yapan Rıdvan Dilmen “Buyur size centilmenlik. Maçın ve skorun hiçbir önemi yok. Bu arkadaşlar alsın kavgasını gitsin evlerinde yapsınlar. Bir kardeşimiz bugün vefat etmiş bunların yaptıklarına bak! Maçtan daha çok maçtan sonra kart sayısı olacak” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmayı da değerlediren Rıdvan Dilmen “Galatasaray ve Fenerbahçe günümüzün futbolundan uzak, çağ dışı futbol oynayarak maçı berabere bitirdiler” yorumunda bulundu.
(Sözc/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.