DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rıdvan Dilmen:Böyle avukat olacaksan okuma kızım!’

Rıdvan Dilmen:Böyle avukat olacaksan okuma kızım!’
06.07.2020
218
A+
A-

Galatasaray Trabzonspor maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, TFF’nin Ahmet Ağaoğlu’na verdiği 15 gün hak mahrumiyeti cezası hakkında da konuştu. TFF’yi eleştiren Dilmen, “Benim kızım avukatlık okuyor. Böyle avukat olacaksan okuma kızım, buradan söylüyorum. Bu ceza iyilik değildir, kötülüktür. Ahmet (Ağaoğlu) Bey üzerinden Trabzonspor’a kötülük ediyorsunuz. Buna karar veren hukukçular nasıl bir vicdan sahibi, evlerine nasıl giriyorlar?” dedi.

Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Galatasaray’ı 3-1 yenerek şampiyonluk yarışında kritik bir galibiyet elde ederken ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV’de dev maçı yorumladı.

Dilmen, maçın hakemi Cüneyt Çakır’ı eleştirirken “Penaltının yorumunu yapmayacağım! Maçta hakem yok! Kırmızı kartı hakem görmüyor, penaltıyı hakem görmüyor! İki pozisyon var, ikisini de VAR hakemi görüyor. Ali Palabıyık iyi maç yönetiyor” dedi.

Rıdvan Dilmen aynı zamanda “Bu yıl, Türk hakemliğinin kara yılıdır” ifadelerini kullandı. TFF’nin Ahmet Ağaoğlu’na verdiği ceza hakkında da TFF’ye çok sert eleştiriler getiren Dilmen şöyle konuştu:

“Benim kızım avukatlık okuyor. Böyle avukat olacaksan okuma kızım, buradan söylüyorum. Bu ceza iyilik değildir, kötülüktür. Ahmet (Ağaoğlu) Bey üzerinden Trabzonspor’a kötülük ediyorsunuz. Buna karar veren hukukçular nasıl bir vicdan sahibi, evlerine nasıl giriyorlar?”

‘Cüneyt Çakır rahatladı!’

Rıdvan Dilmen, Cüneyt Çakır hakkında ek olarak “Cüneyt Çakır bir rahatladı ki Galatasaray’a penaltı pozisyonu gelince. ‘Tamam’ dedi, rahatladı. Biz anlayabiliyoruz. Daha girilecek konular var ama ben girmeyeceğim” diye konuştu.

lk iki sıradaki Başakşehir ve Trabzonspor’un koptuğunu ve diğer takımların kıyasıya bir Avrupa mücadelesi vereceğini aktaran Dilmen, Beşiktaş’ı üçüncülük için en önemli aday olarak gösterdi.

‘Muslera olsa…’

Fernando Muslera’nın eksikliğinin Galatasaray’ı derinden yaraladığının altını çizen deneyimli yorumcu “Galatasaray, pandemi arasından sonra mental anlamda düşüşe geçti. Tutan ve atanlar gitti. Fernando Muslera olsa zaten, 1 puan cepte çıkıyorsun, böyle bir kaleci” dedi.(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.