DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rıdvan Dilmen’den teknik adam yorumu!

Rıdvan Dilmen’den teknik adam yorumu!
27.10.2019
218
A+
A-

Ünlü spor yorumcusu Rıdcan Dilmen, Süper Lig’in 9. haftasında oynanacak olan Beşiktaş Galatasaray derbisi ve diğer takımların durumları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Dilmen Süper Lig’de ki teknik adamların durumları ile ilgili ‘Yavaş yavaş kıyımlar başladı’ dedi.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş ile Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği maç hakkında NTV’de yorumlarda bulundu. İşte Dilmen’in açıklamaları…

G.SARAY İÇİN AVANTAJ OLMALI

Fatih Terim’in kulüpteki durumunun Galatasaray için avantaj olduğunu dile getiren Rıdvan Dilmen, “Fatih Terim’in sezonu bitireceğine garanti verebilirim. 18 kulüp içerisinden garanti verebileceğim tek isim. Ersun Yanal, Abdullah Avcı, Ünal Karaman da dahil tek isim Fatih Terim. Kıyımlar başladı zaten yavaş yavaş. Erol hoca şu an Alanyaspor ile çok iyi durumda ama 4 maç kaybetsin gönderilir. Bu Galatasaray futbol takımı için bir avantaj olmalı aslında” dedi.

AVCI’DAN BUNU BEKLEMİYORDUM

Abdullah Avcı’nın gösterdiği performansa şaşırdığını belirten Dilmen, “Abdullah Avcı’dan bu tabloyu hiç beklemiyordum. Bugün bir gazete Abdullah Avcı için, Başakşehir oyunundan vazgeçmedi diyor. Ben Başakşehir oyununu oynadığını düşünmüyorum. Aksine Başakşehir oyununu oynamalı diye düşünüyorum. Bireysel anlamda oyuncular maça basit başlamalı. Teknik adamlarda öyle” şeklinde konuştu.

KAYBEDİNCE HERKES TOZ OLUR

Rıdvan Dilmen yorumlarını “Şimdi başarıyı çok kişi sahiplenir. Derbi kazanırsınız, 3 gün sonrada gazetede şöyle yazar ; “soyunma odasına indi böyle böyle dedi”. Ama kaybedince herkes toz olur. Beşiktaş’ın başarısızlığında teknik direktör tabiki suçludur ama yönetimden, oyuncuya kadar da herkesin payı vardır.” ifadeleriyle tamamladı.(SÖZCÜ/SKOR)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.