DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Roma efsanelerinden güldüren Cengiz Ünder açıklamaları!

Roma efsanelerinden güldüren Cengiz Ünder açıklamaları!
29.09.2018
233
A+
A-

Otobiyografisinin tanıtımında soruları yanıtlayan Totti’nin Cengiz Ünder’le ilgili sözleri herkesi güldürdü.

Kariyerini 40 yaşında noktalayan ve 42’nci yaş gününde bir otobiyografi kitabını piyasaya süren AS Roma’nın efsanevi kaptanı Francesco Totti ile ondan bayrağı devralan Daniele De Rossi arasında gülüşmelere neden olan, Cengiz Ünder üzerine bir diyalog yaşandı.

Ünlü spor gazetecisi Paolo Condo’nun hazırladığı kitabın tanıtımı, önceki akşam Roma’daki tarihi Kolezyum Amfitiyatrosu’nda yapıldı. Totti ile yolları kesişmiş olan futbol dünyasından birçok ismin katıldığı etkinlikte, şimdi sarı-kırmızılı kulüpte yönetici olan Totti’ye, “Ayrılırken soyunma odasında neyini bıraktın?” sorusu yöneltildi.

Totti’nin, “Her şeyi aldım, çoraplarımı bile. Orada bir şey bırakmadım,” diyerek katılımcıları güldürmesi üzerine gazeteci Condo, “Bu kitabı hazırlarken Roma’nın soyunma odasına da gittim. Totti’nin oradaki koltuğunu kim almış, biliyor musunuz? Zavallı Cengiz Ünder! İtalyanca konuşamıyor ve bunun sorumluluğunun da farkında değil,” dedi.

Totti’nin de buna karşılık, “Ama onun fotoğrafını kaldırdığınızda altında benimki duruyor hâlâ,” demesi de gülüşmelere neden oldu. Bunun üzerine De Rossi’nin, “Cengiz hazır ha, hazır ona göre” diyerek onun Totti’nin yerini alabileceğini ima etmesi dikkat çekti.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.