DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ronaldo azarladı, Santos’un tepkisi olay yarattı!

Ronaldo azarladı, Santos’un tepkisi olay yarattı!
15.11.2021
143
A+
A-

Portekiz Milli Takımı’nın yıldızı Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası Elemeleri son maçında Sırbistan’a yenilerek tarihi bir fırsatı kaçırmalarının ardından hocası Fernando Santos ile kapıştı. Saha içinde oyuncusunun tepkisiyle karşılaşan Santos’un yaptığı hareket kameralara yansıdı.

2022 Dünya Kupası Elemeleri A Grubu maçında Sırbistan’ı ağırlayan Portekiz, Aleksandar Mitrovic’in 90. dakikada attığı golle 2-1 mağlup oldu ve kendi evindeki maçta hem liderlik koltuğunu hem de turnuvaya direkt katılım hakkını rakibine kaptırdı. Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Renato Sanches ile öne geçen Portekiz, 33. dakikada Dusan Tadic’in golüne engel olamayınca ilk yarı 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Maçın 90. dakikasında sahneye çıkan Mitrovic, ‘Işık Stadı’ndaki maçın skorunu 2-1 olarak belirleyen golü attı ve Sırbistan’a A Grubu liderliğini garantileyerek 2022 Dünya Kupası biletini hediye etti.

Grubu ikinci sırada tamamlayan ve Play-Off’a kalan Portekiz’de ise, maç sonunda hayal kırıklığı hakimdi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte iki takım oyuncuları el sıkışırken, Ronaldo’nun 67 yaşındaki Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos’u azarladığı görüldü. Görüntülerde kendisine doğru gelen hocasına şiddetli şekilde bağırarak el kol hareketleri yaptığı görülüyor. Yine de oyuncusunun yanına giden Santos, 36 yaşındaki Ronaldo ile kısa bir tokalaşmanın ardından sahayı terk ederken elini temizlemesi dikkatlerden kaçmadı.

“BAHANE YOK”

Sırbistan darbesi sonrası Instagram’dan açıklama yayınlayan Ronaldo, kendi evlerinde aldıkları bu yenilginin ardından daha güçlü şekilde geri döneceklerini söyledi, ancak takım arkadaşlarına da uyarıda bulunmayı ihmal etmedi:

“Futbol bize defalarca gösterdi ki, istenilen başarıya en zor yollardan geçerek ulaşırsınız. Dünkü sonuç sertti ama bizi devirmeye yetmedi. 2022 Dünya Kupası’nda yer alma hedefimiz hâlâ çok canlı ve oraya ulaşmak için ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Bahane yok. Portekiz Katar’a gidiyor.”

SANTOS: ‘RONALDO’NUN ÖFKESİ…’

Öte yandan maç sonu Portekiz basınına konuşan Teknik Direktör Fernando Santos, Ronaldo’nun öfkesinin kendisine olmadığını söyledi ve, “Yanındaki Sırbistanlı futbolcuya son dakikada bir gol attığını ve hakemin saymadığını söylüyordu. O sırada söyledikleri buydu. Bir golümüz olduğunu ancak hakemin saymadığından bahsediyordu ama bu onun öfke patlamasıydı. Bu tamamen normal” ifadelerini kullandı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.