DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ronaldo’nun oğlunun paylaşımı sosyal medyayı salladı!

Ronaldo’nun oğlunun paylaşımı sosyal medyayı salladı!
14.07.2020
223
A+
A-

Cristiano Ronaldo’nun kız kardeşi Elma, Cristiano Ronaldo Jr’ın jet-ski kullanırken çekilen videosunu paylaştı, videoya sosyal medyada tepki yağdı. Henüz 10 yaşındaki Cristianinho’nun tek başına jet-ski kullanmasına izin verilmesinin sorumsuzluk olduğu yorumları yapılırken Elma videoyu sildi. Polis Portekiz yasalarına aykırı olayla ilgili inceleme başlattı.

Cristiano Ronaldo’nun 10 yaşındaki oğlu Cristiano Ronaldo Jr. veya aile içindeki lakabıyla “Cristianinho” (Küçük Cristiano) halasının paylaşıp daha sonra sildiği bir videoyla sosyal medyayı salladı.

Kısa süre önce 10 yaşına giren ve zaman zaman Cristiano Ronaldo’nun videolarında futbol yeteneklerini de sergileyen Cristianinho, tartışmalara yol açan videoda tek başında jet-ski kullanırken görülüyor.

Aile büyüklerinin ciddi bir sorumsuzluğa imza attığı görüşüyle paylaşıma tepkiler yağarken Cristiano Ronaldo’nun kız kardeşi Elma, videoyu kısa bir süre sonra sildi. Halası Elma ve babaannesi ile birlikte Madeira Adası civarlarında bir tatil yapan Küçük Cristiano’nun jet-ski kullandığı görüntüleri halası tarafından bir tekneden çekildi.

Portekiz yasalarına göre 18 yaşından küçüklerin tek başlarına jet-ski kullanmaları yasak. Ayrıca jet-ski kullanmak için bir tür ehliyet de gerekiyor. Bu yasağın yaptırımı olarak da çocuktan sorumlu bireylere para cezası veriliyor.

İnceleme başlatıldı!

Portekiz’de yayın yapan Expresso gazetesi deniz polisi şefi Guerreiro Cardoso’ya konuyla ilgili olarak ulaşırken Cardoso, bir inceleme başlattıklarını ifade ederken Cristianinho’nun ailesine bir para cezası verilebileceğini söyledi. Portekiz yasalarına göre bu ceza 268 Euro ile 2688 Euro arasında değişebiliyor.(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.