DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rüştü Reçber: Galatasaray yönetimi kendi ayağına sıktı

Rüştü Reçber: Galatasaray yönetimi kendi ayağına sıktı
23.12.2017
243
A+
A-

Eski milli kaleci Rüştü Reçber, Galatasaray’ın aldığı olağanüstü genel kurul kararının kendi ayağına kurşun sıkmak olduğunu ileri sürdü.

Eski milli kaleci Rüştü Reçber, Hürriyet gazetesindeki bugünkü köşesinde Galatasaray yönetiminin aldığı olağanüstü genel kurul kararını değerlendirdi. Reçber, Galatasaray yönetiminin Ligin ilk yarısının bitimine bir hafta kala aldığı bu kararın kendi ayağına sıkmak olduğunu iddia etti.

Rüştü Reçber’in yazısının ilgili bölümü şöyle:

Ligin ilk yarısının bitimine bir hafta kala hem hocayı yollamak hem de olağanüstü genel kurul kararı almak ayağına kurşun sıkmakla aynı şeydir.

Son maçtan sonra hoca ile ilgili tasarrufu gerçekleştirebilirsin ve kimse bir şey söyleyemez. Amma ve lakin almış olduğunuz ikinci karar ağır ve gereksiz bir girişimdi. Ve kararın altından kalkmak zamanla görüleceği gibi zor bir hal alacaktır ve her zaman karşınıza, ‘Ah keşke olmasaydı’ diye çıkacaktır.

Galatasaray yönetimi daha önce futbol tarihimizde rastlanmayan bir hadiseye imza atarak tarihe geçti. Tabii ki hoca değişikliği olur. Tabii ki olağanüstü genel kurul kararı alınır. Bütün bunlar yönetimlerin elinde olan ve almaya hakları olan kararlardan bazılarıdır. Takımda işler iyi giderken de bazen hoca değişiklikleri yaşanmıştır, bundan sonra da olacaktır.

Bir yönetim neden durduk yere yeni seçime gider?

Takımın durumu kötü olur, anlarım; yönetim olarak işleri becememişlerdir, anlarım; yorulmuşlardır, anlarım; ama bunlar yokken olağanüstü genel kurulu kararı neden alınır anlamam… Galatasaray’ın durumunun sezon başındaki talepleri tam karşılamadığı düşünülürse atılacak adım bellidir. Hoca değişikliğine gidersiniz ve tekrar önünüze bakarsınız. Şimdi bu karardan sonra her kafadan bir ses çıkacaktır, bir neden sunulacaktır.

TERİM NASIL AYRILMIŞTI?

Galatasaray yönetiminin aldığı erken seçim kararının altında tek bir sebep olabilir o da; yönetim kurulu içerisinde muhalif üyeleri aforoz etmek. Muhalif olma gerekçeleri de Fatih Terim’di Terim’i istemediklerini net bir dille ifade etmeleriydi.

Ve tabii sonuç olarak yeni yönetim kurulu oluşacak ve projenin hayata geçmesinde de bir engel de kalmamış olacak.

Ben de merak ediyorum; Fatih Terim’in Galatasaray’dan A Milli Takım’a geçiş sürecini kim hatırlayacak diye…

Şimdi tarih bir kez daha hocanın gelişiyle ilgili gelişmeleri not alacaktır.

Keşke bizim insanlarımız da geçmişi şöyle bir yerlere not alsalar da haftalık yaşamaktan çıksalar…

Yazının tamamını okumak için tıklayınız….

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.