DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Selçuk İnan futbolu bıraktı!

Selçuk İnan futbolu bıraktı!
19.07.2020
189
A+
A-

Galatasaray’da geçirdiği 9 sezonun ardından sarı kırmızılı ekibin efsaneleri arasına adını yazdıran Selçuk İnan, Göztepe maçının ardından futbolu bıraktığını açıkladı.

Galatasaray’da 9 yıldır oynayan Selçuk İnan,  Süper Lig 33. haftasında oynanan Göztepe maçının ardından aktif futbolu bıraktığını açıkladı.

Galatasaray’ın Göztepe’yi 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından  Selçuk, “Her şeyin maalesef bir sonu var. Bu da bitti. Her sonunda bir başlangıcı var. Bundan sonra ne olacağına bakacağız. Hepinizi seviyorum. Görüşürüz.” ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Fatih Terim ise, maç sonrasında basın toplantısında Selçuk İnan’ı teknik ekibine dahil ettiğini açıkladı.

İşte Fatih Terim’in maç sonu Selçuk İnan hakkında söyledikleri…

“Galatasaray’da kaptanlık çok önemlidir, oynadığım yıllardan, takım kaptanlığımdan biliyorum. Galatasaray kaptanlığını Selçuk’a verirken, doğru yaptığımızı şimdi görüyorum. Galatasaray’a layık bir kaptan olmuştur. Son sözlerini futbol adına söyledi. Bundan sonra benim yanımdaki yerini alacaktır. Hem Galatasaray’da hem Milli Takım’da kaptanlığı vermek bana nasip oldu. Belki son geldiğimde tatsız geçen bir süre olabilir ama onu tekrardan camiaya kazandırdığımız için mutluyuz. 10 sene, 20 sene bunlar bir kulüple kolay geçmiyor. O da Galatasaray’da başladı, Galatasaray’da bitirdi diyebiliriz. Diğer türlü şekline ben de izin vermezdim, vermedim de. Galatasaray’a yine büyük katkılar yapacaktır. Galatasaray taraftarının, Selçuk’a sahip çıkması çok önemli. Selçuk, eşine, ailesine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. İnşallah Türk futbolcu, futbolculuğu gibi başarılı bir futbol adamı kazanmış olur. Geldiğinde biz vardık, giderken de biz varız. Allah yolunu açık etsin”(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.