DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şenol Güneş A Milli Futbol Takımı ile anlaştı

Şenol Güneş A Milli Futbol Takımı ile anlaştı
09.02.2019
222
A+
A-

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Milli Takım ile anlaştı. Tecrübeli teknik adam sezon sonuna kadar hem Beşiktaş hem Milli Takım’ı çalıştıracak.

Şenol Güneş 16 yıl sonra yeniden Milli Takım’da. Tecrübeli teknik adam, sezon sonuna kadar hem Beşiktaş’ı hem de milli takımı çalıştıracak. Tecrübeli çalıştırıcının sezon sonunda Beşiktaş’taki kontratı sona eriyor.

NTV’nin duyurduğu habere göre, Şenol Güneş ay-yıldızlıların mart ayındaki maçların başında olacak. Daha önce 2000-2004 yılları arasında A Milli Takım’ı çalıştıran Şenol Güneş, 2002 Dünya Kupası’nda üçüncülük yaşayan takımın başında yer alıyordu.

Sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan 73 yaşındaki Mircea Lucescu’nun da kısa süre içinde A Milli Takım’dan gönderilmesi bekleniyor. A Milli Takım’ın başında toplam 17 maça çıkarken bu maçlarda 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.