DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sergen Yalçın isyan etti!

Sergen Yalçın isyan etti!
27.11.2021
137
A+
A-

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Giresunspor maçının ardından yaptığı açıklamada son dönemde alınan kötü sonuçlara ve VAR kararlarına isyan etti.

Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş, sahasında oynadığı maçta Giresunspor’a 4-0 mağlup olarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Karşılaşmanın ardından beIN Sports’a konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, hem son haftalarda alınan kötü sonuçlar hem de VAR kararları hakkında konuştu.

Penaltı ve kırmızı kart pozisyonlarını değerlendiren Sergen Yalçın “10 kişi kaldık. Yediğimiz 2. gol… Oyuncuların motivasyonu çok düştü. Çok iyi başlıyoruz, oyuncularım tepki veremiyorlar. Kaleye gelen ilk top gol oluyor. Hakem arkadaşlar pozisyonları çok iyi değerlendiriyorlar. VAR en ufak pozisyonda aleyhimizde devreye giriyor” dedi.

Kötü gidişi bir türlü durduramadıklarının altını çizen Sergen Yalçın, şunları söyledi:

“Uzun süreli düşüşler büyük zararlar verir, hele büyük camialarda daha fazla verir. Bir türlü durumu toparlayamıyoruz. Uzun süredir bir dönüş yakalayamadık, bu da bizim için hoş değil. Sorumlu benim… Takımın başında ben olduğum için doğal olarak bana ait. Taraftarımızdan kendi ve takımım adına özür diliyorum. Onlar birçok şeyi hak ediyorlar. Bu sezon maalesef istediklerini veremedik, bunun da sorumlusu benim doğal olarak. Bir iş yapıyoruz ve başarısızız. Bu kadar… Başka şey aramayın”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.