DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tarihe geçen Bafetimbi Gomis: ‘Bugün ağlıyorsam…’

Tarihe geçen Bafetimbi Gomis: ‘Bugün ağlıyorsam…’
19.05.2018
235
A+
A-

Bu sezon ligdeki 29. golünü kaydeden Fransız forvet, Süper Lig tarihinde bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu oldu.

Spor Toto Süper Lig’i 34. haftasında Galatasaray’ın Göztepe’ye konuk olduğu maçın 66. dakikasında penaltıdan ağları havalandıran Gomis Süper Lig tarihinde bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu oldu.

Gomis şampiyonluğun ardından şu açıklamalarda bulundu:

“Çok keyifliyim hocayla çalışmaktan dolayı. İlk geldiği günden bu yana bana çok güvendi, onunla birlikte gelişim gösterdim. Forvet olarak bazı görevleri yerine getirmeniz lazım. En üzgün olduğum anda bile taraftarlar destek mesajı gönderdi.”

“Galatasaray büyük bir takım ve baskı altında oynuyorsunuz. Forvet olarak görevlerinizi yerinize getirmeniz gerekiyor. Taraftara da teşekkür ederim. Bugün de ağlıyorum ama mutluluktan. Hem Terim’e hem teknik heyete hem de taraftarlara teşekkürler.”(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.