DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yalçın Çetin BeinSports Performansı Büyük Beğeni Aldı

Yalçın Çetin BeinSports Performansı Büyük Beğeni Aldı
15.08.2017
284
A+
A-

TRT Spor’dan ayrıldıktan sonra Beinsports ile anlaşan Yalçın Çetin Süper Lig maç anlatımı ile futbol severlerden büyük beğeni almayı başardı. Geçtiğimiz akşam oynanan Süper Lig maçında ilk kez Beinsports’ta maç anlatan Yalçın Çetin spikerlik becerisi ile başta sosyal medya olmak üzere bir çok futbol severin beğenisini kazanmayı başardı. Uzun yıllar TRT Spor’da görev yaptıktan sonra istifa ederek BeinSports’a transfer olan Yalçın Çetin maç anlatım tarzı ile Süper Lig maçlarına yeni bir soluk getirirken, bu yönüne dikkat çeken futbol severler Yalçın Çetin’in Süper Lig maçlarında daha fazla görev alması gerektiğini belirttiler.

YALÇIN ÇETİN’İN SÜPER LİG MAÇ ANLATIMI BEĞENİLDİ

TRT’nin tanınan spikeri Yalçın Çetin, geçtiğimiz günlerde uzun süredir görev yaptığı TRT ile yolları ayırarak beIN Sports ile anlaşmaya varmıştı. Çetin ilk maçını geçtiğimiz akşam oynanan Süper Lig’in açılış karşılaşması olan Başakşehir-Bursaspor karşılaşmasında anlattı. Maç esnasında ve sonrasında özellikle etkili anlatımı ile sosyal medyada büyük beğeni kazanan Yalçın Çetin uzun süre çok konuşulan konular arasında yer aldı.

YALÇIN ÇETİN BEİN SPORTS PERFORMANSI BEĞENİLDİ

Sosyal medyanın da gündemine oturan Çetin’in anlatımını duyanlar, dünya kupası maçlarında hissettikleri anılarını hatırladıklarını dile getirdi.

Uzun yıllardır spor spikeri olarak görev yapan Yalçın Çetin, futbolseverlerin unutmayacağı birçok maçı anlatmıştı. Yalçın Çetin, TRT’ye istifasını vererek İstanbul’a taşındı. Süper Lig maçlarını yayınlayan beIN Sports ile anlaşmaya varan tecrübeli spiker, artık lig maçlarıyla evlere konuk olacak.

Birçok Avrupa kupası, Dünya Kupası ve temsilcilerimizin maçlarını anlatan Yalçın Çetin, beIN Sports’ta programda sunuculuk yapmayacak ve hafta sonu Süper Lig maçlarını anlatacak. Tecrübeli televizyoncunun TFF 1. Lig maçlarını da anlatması bekleniyor.

beIN Sports bu sezon Güntekin Onay, Önder Özen, Bülent Korkmaz, Roksan Kunter’i kadrosuna katmıştı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.