DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yeni Malatyaspor’da gündem Alex de Souza! ‘Şartlarımızı kabul ederse…’

Yeni Malatyaspor’da gündem Alex de Souza! ‘Şartlarımızı kabul ederse…’
24.02.2021
170
A+
A-

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Alex de Souza’yı takımın başına getirmek istiyor. Hamza Hamzaoğlu yollarını ayıran sarı kırmızılı ekip, Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Alex için harekete geçti.

Fenerbahçe ve Türk futbolu için efsane isimler arasında gösterilen Alex de Souza için flaş bir açıklama geldi… Ülkesinde antrenörlük eğitimi alan ve kendisini hazır hissedene kadar bir takımın başına geçmeyi düşünmeyen Alex için Türkiye’ye dönüş ihtimali doğdu. Son haftalarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor’da başkan Adil Gevrek Alex de Souza’ya teklif götüreceklerini açıkladı.

‘ALEX ADAYLARIMIZ ARASINDA YER ALIYOR’

NTV’ye konuşan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, teknik direktör konusunda hata yapmak istemediklerini söyleyerek, “Aceleci davranarak yanlış karar vermek istemiyoruz. Başarıya hedefleyen, Yeni Malatyaspor ile birlikte gelişim sağlamayı amaçlayan bir isim düşünüyoruz. Alex de Souza adaylarımız arasında yer alıyor. Henüz kendisi ile görüşmedik. Fakat şartlarımızı kabul ederse takımın başına getirebiliriz” dedi.

Yeni Malatyaspor’da resmen açıklanan Alex ismi sosyal medyada heyecan yarattı. Alex’i tekrar Türkiye’de görmek isteyen futbolseverler yapılan sürpriz açıklamanın ardından Alex için binlerce mesaj paylaştı.

2004-2012 yılları arasında Fenerbahçe forma giyen Alex, 2015’te aktif futbolculuk kariyerini noktaladı. Son olarak Brezilya’nın Coritiba takımında forma giyen Alex, futbolculu bırakmasının üzerinde geçen 6 yılda teknik direktörlüğe geçiş yapmadı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.