DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Zenitli futbolcu Denis Terentiev’e arabasının içinde saldırı!

Zenitli futbolcu Denis Terentiev’e arabasının içinde saldırı!
01.12.2017
233
A+
A-

Rusya Ligi takımlarından Zenit’in defans oyuncusu Denis Terentiev, arabasının içinde saldırıya uğradı.

Rusya Ligi takımlarından Zenit’in defans oyuncusu Denis Terentiev, arabasının içinde saldırıya uğradı. Karıştığı kavgada yüzüne ağır darbe alan Rus futbolcu, sosyal medyadan yüzünün halini paylaşırken, kavganın gerçekleştiğini anlattı.

‘EN SON HATIRLADIĞIM ŞEY…’
Rus futbolcu Terentiev, yaptığı açıklamada ‘İmza töreninin ardından eve dönüyordum. Önümde Mercedes kullanan, 40 yaşlarında bir kadın vardı. Biraz hızlı sürmesini söyledim. Ardından arabadan bir adam çıktı ve ‘geri git’ dedi. Ben de ona ‘Bane ne yapacağını söyelyemezsin’ dedim. Ardından suratıma yumruk attı. En son hatırladuğum şey arabadan dışarı çıkıyordum. Gerisini hiç hatırlamıyorum.’ sözlerini kullandı.

Rus futbolcu, öte yandan sezon sonuna kadar oynayamayacağını ‘Çok yazık oldu’ sözleriyle açıkladı. Rusya Ligi’nde bu sezon 4 maça çıkan ve Denis Terentiev, bu sezon Rus ekibinde toplam 8 maçta görev aldı. (Sporx)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.