DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Avrupa’nın en iyi plajları

Avrupa’nın en iyi plajları
24.10.2018
243
A+
A-

 

Avrupa’da yer alan en iyi plajlardan bazılarını sizler için derledik.

Fransız Riveria’sının canlı plajlarından tutun Karadağ’ın tenha lezzetlerine kadar Avrupa’da yer alan plajlar sadece koyu mavi – yeşil sulardan ibaret değildir.Bazı plajlarda lüks villaları bazı plajlarda ise kalın ormanlar ve kayalıklarla rengarenk bir hal alan Avrupa plajları , uzun sahil şeridi boyunca güzelliğini sergilemektedir. Avrupa’da yer alan plajlar eğlence amaçlı olduğundan dolayı onlara uğrak noktası olarak bakmamanız gerekir çünkü bu plajlar adeta bağımlılık yaratırlar. Türkiye , İtalya , İspanya , Hırvatistan ve Yunanistan gibi ülkeler, Avrupa’nın en iyi beyaz kumlu plajlarına ev sahipliği yapmaktadırlar. Cot d‘Azur ya da Fransız Riveria , hem körfezler hem de lüks villaların yer aldığı plajlar arasında popüler bir konumdadır.İşte bu ünlü plajlar ;

Cala Goloritze – İtalya

Denizinin maviliği ve yemyeşil ormanları ile ünlü olan bu plaj İtalya’da yer alan en iyi plajlardan bir tanesidir. 1995 yılında UNESCO’nun koruma altına aldığı Cala Goloritze yaz aylarında tatil yapmak için gelen turistlerin adeta akınına uğramaktadır. Cala Goloritze’yi ziyaret etmeden önce Roma uçak bileti alarak öncelikle Roma’yı gezmenizde yarar var.

Vik Plajı , İzlanda

Simsiyah kumları ile diğer plajlardan sıyrılan Vik Plajı görsel açıdan tatil severlere bir görsel şölen sunuyor. Ayrıca denizinin oldukça dalgalı olmasıyla da bilinen Vik Plajı yüzmek için pek ideal değil ancak muhteşem bir seyir manzarası sunmakta.

Fuerteventura , Kanarya Adaları , İspanya

Sessiz bir tatil isteyenler için Kanarya Adalarında bulunan Fuerteventura Plajı muhteşem imkanlar sunuyor. Avrupa’nın saklı cenneti olarak bilinen bu yerde unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.

Kaputaş Plajı , Kaş , Antalya

Karayolundan 187 basamak inerek ulaşabildiğiniz bu cennette ülkemizde yer alan saklı plajlardan bir tanesidir. Masmavi berrak denizi ve sizleri Maldivler’de hissettiren manzarası ile muhteşem bir yaz tatili geçirebilirsiniz.

Bu yazı ucuz uçak biletinin adresi Biletmar.com tarafından hazırlanmıştır.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.