DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bulaşık Makinesi İçin Uzun Ömürlü Kullanım Tavsiyeleri

Bulaşık Makinesi İçin Uzun Ömürlü Kullanım Tavsiyeleri
20.12.2017
299
A+
A-

Bulaşık makinelerinin yaygınlaşması ile birlikte kullanıcıların karşı karşıya kaldıkları problemlerde de oransal yönden artış yaşanıyor. Bu durumda günümüzde bulaşık makinesi servisi gereksinimlerinin çok yüksek seviyelere ulaşmasına yol açıyor. Günlük yaşantı içerisinde son derece yoğun ve sık şekilde kullanılan bulaşık makinelerinin temas halinde olduğu pek çok faktör, kullanım hataları ve çevresel etkenler gibi pek çok husus çeşitli arızalar yaşayabilmesine neden oluyor. Küçükyalı Bosch Servisi merkezi ise bulaşık makinelerinde görülen problemlere yönelik olarak, profesyonel standartlarda servis desteği sunuyor. Tüm bulaşık makinesi modellerine ilişkin olarak meydana gelen arızalar için kısıtlama olmadan yanıtlar sunabilen servis merkezinde, bulaşık makinesinin sorunlarının en hızlı şekilde onarımı gerçekleştiriliyor.

Hızlı, kaliteli ve ekonomik standartlardaki servis uygulaması anlayışına uygun standartlarda oluşturulan servis altyapısı ile bulaşık makinesi arızası kısa süre içerisinde en kaliteli gideriliyor. Böylelikle bulaşık makinesinin en kısa süre içerisinde ilk günkü kalite ve performansında yeniden kullanılabilir duruma gelmesini sağlıyor. Maltepe Bosch Servisi merkezinin bölge genelinde her zaman hazır durumda bulunan tam teşekküllü gezici servis araçlarının en kısa süre içerisinde ilgili adrese ulaşabilme potansiyeline sahip olması bulaşık makinesindeki arızalardan kaynaklı olarak yaşanan zaman kayıplarının minimum seviyede tutulabilmesini sağlıyor. Bulaşık makinesinin arızasına yönelik olarak arıza onarım müdahalelerinin kısa süre içerisinde gerçekleştirilmesi aynı zamanda da olası arıza büyümesi ve kapsam alanının genişlemesi gibi bir problemin önüne geçilebilmesine de yardımcı oluyor.

Bulaşık makinesinin teknolojik açıdan gelişimine yönelik olarak düzenli olarak eğitim seminerlerine katılım gerçekleştiren servis ekiplerinin, bulaşık makinelerindeki tüm sorunlara yönelik olarak profesyonel standartlardaki çözümleri, en yeni modellerden, en eski modellere kadar mümkün olabilmesini sağlıyor. Bulaşık makinelerinde görülen arızalanmalarda eğer gerekli olması durumunda Kurtköy Bosch Servisi uzmanlarınca söz konusu parça değişimlerinde sadece orijinal yedek parça kullanımı gerçekleştiriliyor. Böylelikle bulaşık makinesinin en yüksek kapasitede çalışabilir duruma getirilebilmesi ve uzun süreli dayanıklılığa sahip olması sağlanıyor. Uzun süreli dayanıklılığa sahip olan bulaşık makinesinin mevcut arızasının giderilmesinde kullanılan orijinal yedek parça ile performans kapasitesi açısından da en yüksek standartların elde edilebilmesi sağlanabiliyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.