DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Danışmanlık Hizmetleri

Danışmanlık Hizmetleri
28.10.2018
229
A+
A-

 

Eğlence sektörü her geçen gün gelişmekte ve büyümektedir. Birçok gazino ve gece hayatının eğlence bölümleri olan, bar, disco, otel gazinosu gibi yerlerde çalıştırılmak üzere, kons iş ilanları konusunda elaman alımları yapmaktayız. Eğlence sektörün için kendisini uygun bulan ve gece çalışma saatlerine alışkın, ortamlarda rahatlıkla çalışabilecek olanların başvurularını kabul etmekteyiz. Bizler eğlence sektöründe arabulucu olarak bulunmakta ve danışmanlık hizmetleri yürütmekteyiz. Hizmetleriniz ile ilgili detay bilgileri www.dengemenajerlik.com adresimizde yayınlamaktayız.

Dolgun Ücretli İş

Gece hayatının eğlence bölümlerinde çalışanlar yaptıkları iş karşılığında dolgun ücretler almaktadır.

Bayan kons iş ilanları vererek sektörde çalışmak isteyenlere iş imkanı sunmaktayız. Gece kulüpleri, gazino ve barlar ihtiyaçları olan bayan elemanları bizlerden talep edebilirler. Düzenli olarak çalışacak olanlar, dolgun maaş alarak yüksek gelirler elde edebilirler. İş başvurularını iş yerimize gelerek veya internet üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz. Gece hayatında tecrübeli olanlar daha yüksek gelir elde edebileceklerdir.

Çalışma İmkanları

Konsomatris iş ilanları ile bize başvuruda bulunan, konsomatris olarak çalışmak isteyen bayanlara, gece hayatının farklı alanlarında iş imkanları sunulmaktadır. Gece hayatının eğlence bölümünde yapacağınız günlük çalışmalar karşılığında ücret alabilecek ve düzenli çalışma ile düzenli gelir elde edebileceksiniz. İş arayanlara, iş imkanı bulmakta, çalıştırılacak eleman arayan gece hayatı sektörüne de eleman temin etmeye çalışmaktayız. Menajerlik hizmetlerimiz ile iş ilanlarımıza başvuruda yapanlara güvenli çalışma alanları ayarlamaktayız.

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.