DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Motorola Moto Z2 Play Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

Motorola Moto Z2 Play Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu
19.09.2017
281
A+
A-

Merakla beklenen Motorola Moto Z2 Play fiyatı ve satış tarihi açıklandı. Moto Z2 Play özellikleri ile ön plana çıkarken Türkiye’de Eylül sonunda satışa çıkacak. Geçtiğimiz ayarda tanıtılan ve Türkiye’de merakla beklenen yeni Motorola telefonu Moto Z2 Play fiyatı ve Türkiye satış tarihi uzun bir sürenin ardından belli oldu. Motorola Moto Z2 Play suya dayanıklı olması ve pil ömrünün uzun olması özellikleri ile dikkat çekmeyi başarmıştı.

MOTOROLA MOTO Z2 PLAY FİYATI VE SATIŞ TARİHİ

Motorola Moto Z2 Play Türkiye fiyatı sonunda belli oldu. Suya dayanıklı yapısı ve batarya özellikleri ile ön plana çıkan cihaz için çıkış tarihi de verildi. Motorola Moto Z2 Play fiyatı ve Türkiye için çıkış tarihi düzenlenen lansman ile duyuruldu. İlk kez Haziran ayının başlarında tanıtılan cihaz su geçirmez yapısı ve diğer donanım özellikleri ile dikkat çekiyor.

Moto Z2 Play için düzenlenen Türkiye etkinliğinde cihaz ile ilgili önemli bilgiler paylaşılırken, çıkış fiyatı da belli oldu. Moto Z Play’in devamı olan Z2 Play suya dayanıklı yapısı ve batarya ömrü ile orta segment için oldukça iddialı görünüyor.

Moto Z2 Play dört farklı MotoMod desteği sunacakken bu modlardan özellike MotoMod Gamepad çok dikkat çekti.


Cihaz Turbo Power Pack sayesinde batarya tarafında bize harika bir performans vaat ediyor. 3490 mAh batarya kullanan telefon, sadece 20 dakika içerisinde yüzde 50 oranında şarj olabiliyor. Turbo Power Pack özellikleri sayesindeyse ekstra bir gün daha pil ömrü sunacak.

Moto Z2 Play fiyatı 2299 TL olacakken cihaz Eylül ayının sonunda satışa sunulacak. Ayrıca cihaz Android Nougat 7.1.1 güncellemesi alacak.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.