DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Organizasyonlarınızı Burcu Konsept İle Taçlandırın

Organizasyonlarınızı Burcu Konsept İle Taçlandırın
13.08.2018
237
A+
A-

 

Türkiye’nin Ankara ilinde bulunan Burcu Konsept, kına, açılış yada çeşitli okul etkinliklerini çok daha göz alıcı bir hale getirebilmek için topluma hizmet gösteren bir kurumdur. Üstelik bunu yaparken, müşterilerine konfor ve kolaylık sağlayabilmek adına, verdikleri hizmeti oturdukları yerden inceleme fırsatı sunuyor. Bunun için müşterilerin tek yapması gereken burcukonsept.com adlı resmi siteyi incelemek olacaktır.

Hangi Hizmetler Veriliyor?

Türkiye’nin eskiden bu yana gelen göreneklerden biri evlenmeden önce gelinin yaptığı kına törenidir. Burcu Konsept Ankara kına gecesi adı altında geçen tüm organizasyonlarda ortamı ve mekanı güzel ve göz alıcı göstermeyi hedefler. Önceden gelinin ve akrabalarının uzun uğraşlar sonucunda hazırladığı kına konseptini Ankara kına organizasyonu kurumlarından biri olan Burcu Konsept devralıyor. Ankara’da evlenecek olan gelinler için ise, Ankara kına eğlencesi başlığı altında Burcu Konsept tercih edilebilecek bir şirket olarak göze çarpıyor.

Kiralama Nasıl Yapılır?

Açılış, kına, etkinlik gibi tüm organizasyon işleri için çeşitli aksesuarlar gerekir. Bu aksesuarları satın almak yerine kiralamayı tercih eden müşteriler için Burcu Konsept yine çok daha kolay olan bir imkan sunuyor. Site adresi üzerinden herhangi bir eşya ya da aksesuar kiralamak isteyen müşteriler rahatlıkla alışveriş yapabilir. Örneğin, kına organizasyonu yapacak olan müşteriler bindallı seçimlerini internet sitesi üzerinden yaparak adreslerine kargo gönderilmesini talep edebilir. Daha detaylı bilgi ve tüm sorular için sitenin sağ üst köşesinde bulunan telefon numarasıyla görüşebilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.