DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Oto Lastik | www.artvinticaret.com

Oto Lastik | www.artvinticaret.com
02.05.2018
254
A+
A-

 

Oto Lastik

Oto lastik aslında insanlar tarafından çok önemsenmese de dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Araçların lastiklerinin iyi olmaması birçok kazaya sebep olabiliyor. Lastik eğer ömrünü tamamlamış ise kabak olarak tabir edilen duruma geçebiliyor. Bu ise resmen düz bir yüzeye sahip olmasına sebep oluyor. Bunun sonucunda ise yol tutuşu sıfıra iniyor ve kazalar kaçınılmaz oluyor. Bu yüzden lastiklerin düzenli olarak değiştirilmesi, balon yapma gibi durumlarda ömrünü tamamlamış olmasa bile yenisinin temin edilmesi büyük önem taşıyor. Ayrıca yaz aylarında yazlık, kış aylarında ise kışlık lastiklerin kullanılması oto lastik seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta oluyor.

Pirelli Lastik

Birçok marka ve model lastiğin satışı gerçekleşiyor. Bu alanda önemli bir firma olan Pirelli lastik harika ürünleri ile mükemmel bir yol tutuşu sağlıyor. Bu yol tutuşu sayesinde kış aylarında buzlanmadan dolayı oluşan kaymalar vs. engellenebiliyor. Bu işi uzun yıllara dayanan tecrübesi ile yapan firmanın ürünleri kaliteli ve uygun fiyatlı olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca dört mevsim lastikleri de bulunan firma her ihtiyaca uygun lastiklerden bünyesinde barındırıyor. Kaliteli ve orijinal pirelli lastikler ile harika bir yol tutuşu sağlanabilir, yakıttan yüksek oranda kazançlar elde edilebilir.

Oto Lastik Türleri Nelerdir?

Oto lastikler yazlık ve kışlık olarak mevsimsel gruplara ayrılabiliyor. Buna ek olarak ebat olarak da içlerinde farklı boyutlara ayrılıyorlar. Daha detaylı bir inceleme yapıldığında bunlara ek olarak ağır kış şartları için özel üretim lastikler, çivili lastikler, dört mevsim lastikler, takviyeli lastikler, 4×4 araçlara uygun lastikler, binek araç lastikleri gibi gruplara da ayrılıyor. Her lastiğin kendine has bir özelliği bulunuyor. Yaz lastikleri sadece yaz aylarında kullanılırken kış lastikleri karlı, soğuk kış günlerinde vazgeçilmez oluyor. Buna ek olarak dört mevsim lastikler yaz kış demeden kullanılabiliyor. Kışlık lastik kadar verimli olmasa da yazlık lastikten daha etkili oluyor. Fiyatları da buna göre artıyor.

Kaliteli Ürünlerimiz İle Harika Bir Oto Lastik Deneyimi Sunuyoruz

Bu alanda kaliteli bir hizmet veren firmamız pirelli markalı lastikler ile müşterilerine eşsiz bir deneyim sunuyor. Sadece pirelli olmamakla beraber birçok markayı da bünyesinde barındıran Artvin Ticaret bu alanda hesaplı fiyatları ve kaliteyi buluşturan lider bir firma olmayı başarıyor. Tüm ürünlere ulaşmak için www.artvinticaret.com adresinin ziyaret edilmesi gerekiyor. Bu adres tıklandığında lastik türleri, markalar gibi seçenekler çıkıyor. Buradan pirelli lastik butonu tıklanarak tüm pirelli lastik modellerine ve fiyatlarına ulaşılabiliyor. Ayrıca müşterilerin son derece memnun olduğu firmamız hakkında yapılan yorumlar da ana sayfada bulunan müşteri yorumları sekmesinde bulunuyor. Daha çok bilgiye ulaşmak ve bunlardan ötesini öğrenmek için iletişim bilgileri ile firmamıza ulaşabilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.