DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

QCY ( Mikrofonlu Bluetooth Kulaklık)

QCY ( Mikrofonlu Bluetooth Kulaklık)
27.09.2019
235
A+
A-

Mikrofonlu Bluetooth kulaklık konusunda birçok marka bulunmasına karşı diğer markalara göre çok iyi yönleri bulunan QCYkulaklıklar çok tercih edilir hale gelmiştir. Özellikle fiyat konusunda diğer markalara göre çok daha uygun olan bu marka çok tercih edilmektedir. İlk çıktığı zamanlarda fiyatının diğer markalara göre uygun olması ile müşterilerin dikkatini çeken bu marka deneyen müşteriler tarafından da çok beğenilmiştir.  Telefonlar ile çok kısa süre içerisinde eşleşme özelliği bulunan bu kulaklıklar son zamanlar çok tercih edilir olmuştur. Kolay eşleşme özelliği ile birlikte kolay şarj edilme özelliği bulunması ile dikkat çekmektedir. 

QCY Özellikleri

QCY marka kulaklıklar diğer marka kulaklıklara göre birçok özelliğe sahiptir. Kolay eşleşmesi, kullanılmadığı zaman kendini durdurması ile şarj kapasiteni artırmaktadır. Bu özelliklerinin yanı sıra birçok özelliği bulunmaktadır. 20-20000Hz frekans aralığı bulunmaktadır. 45 mAh batarya özelliğine sahiptir. 3 saate kadar konuşma süresi kapasitesi bulunmaktadır. Konuşma süresine ek olarak 2 saat müzik dinleme süresi vardır.  Bekleme süresi 70 saat olan bu kulaklıkların en iyi özellikleri arasında bekleme süresi bulunmaktadır. 1.5 saatte şarj olabilen bu kulaklıklar acil kullanımlara da uygun olmaktadır. Ses kalitesi oldukça iyi olan bu kulaklıklar aynı zamanda mikrofon donanımı olarakta çok kalitelidir.

Tasarım açısından da oldukça şık olan bu kulaklıklar 2 farklı renk seçeneği ile de her cinsiyete uygun olarak kullanılabilmektedir. Farklı marka telefonlara uygun olmasıyla da müşterilerin tercihleri arasında bulunmaktadır. Kolay eşleşme özelliği de bu kulaklıkların en dikkat çeken özellikleri arasındadır. 

QCY Kulaklık Fiyatları

Benzeri özelliklere sahip kulaklıklara göre çok daha uygun fiyata bulunabilen QCY kulaklıklar fiyat konusuyla müşterilerin dikkatini çekmektedir. Bluetooth kulakların son zamanlarda çok popüler olmasıyla birlikte fiyatlarının da oldukça fazla olması müşterilerin en sıkıntı çektiği konu oldu. Bu marka kulaklıklar özellikle internet üzerinde çok daha uygun fiyata alıcı bulabiliyor. Müşteriler tarafından fiyatının uygun olmasıyla dikkat çeken bu marka deneyen kişiler tarafından fiyatına göre oldukça beğenilmiştir.  QCY marka kulaklıklar hakkında detaylı bilgi almak, fiyat almak için https://www.incehesap.com/qcy/  adresini ziyaret edebilirsiniz. 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.