DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Uzman Beyaz Eşya Servisi

Uzman Beyaz Eşya Servisi
26.04.2018
265
A+
A-

Her sektörün kendine özgü özellikleri vardır. Teknik servisin en önemli yönü şüphesiz mutlak bir zorunluluktur. Acemi, amatör veya vasıfsız personel ile hizmet veren birçok sorun getiriyor. Bir şirket olarak sertifikalı ve kalifiye elemanlarla hizmet veriyoruz. Westinghouse Servisi sektöründe çözümler sunmaya devam ederek, buzdolapları, çamaşır makineleri ve klima gibi cihazlarınızı daha verimli bir şekilde kullanabiliyoruz. Kazanın bakım çalışmaları ciddi çözümlerle aynı şekilde yapılır. Kurumsal kimlik, buzdolabı, klima ve kombilerimiz ile şirketimiz daha iyi çalışma koşullarına sahip olacaktır.

 

En İyi Çalışan En İyi Çalışma Tekniği

 

Hizmet için sezon yok. Bu kategoride, ilkbahar, yaz, son bahar ve kış mevsimlerinde sürekli olarak çalışıyoruz. Yaz aylarında, yaz ayları kış aylarında kışın daha rahatsız olmaktadır. Cihaza bağlı olarak, belirli yoğun aylar vardır. Sizin için Amana Servisi sınıfındaki tüm cihazları kolayca tamir ediyoruz. Bu kategoride düzenli bakım işlemleri de değerlendirilmektedir. Hızlı, verimli ve başarılı hizmet ile, size istediğiniz bakımı getiriyoruz. Nazik, müşteri ile en iyi diyalog, iş etiği, personelimiz ile güvenilir ve garantili hizmet ile bakım işlemleri bir sorun olacaktır.

 

Bakım ve Onarım Servislerinde Güncel Çözüm

 

Elektronik cihazlar için belirli resmi prosedürler mevcuttur. Teknik serviste sertifikasyon önemlidir. Kazan bakım işlemleri diğer cihazlardan daha yumuşaktır. Bu cihazların doğal gazla çalışması nedeniyle bazı resmi yükümlülükler vardır. Beyaz Eşya Servisi Bir şirket olarak, bu cihazın bakım ve onarımı için gerekli tüm resmi izinleri alırız. Beyaz eşya tecrübesi ile sizlere birinci sınıf teknik servis seçeneklerini bir araya getirdik. Serviste en iyi çalışan teknisyen ve serviste en iyi personel tekniğini sunuyoruz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.