DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

9 milyon TL’lik evi 27 TL’ye satıyor

9 milyon TL’lik evi 27 TL’ye satıyor
03.04.2018
267
A+
A-

İngiltere’de beş yatak odalı 9 milyon TL değerindeki Cheshire Konağı sadece 5 pound’a yani yaklaşık 27 TL’ye satışa çıktı.

Ev sahipleri 2006 yılında Cheshire konağı aldıklarında 1.5 dönümlük bir alana kurulu evin içini baştan aşağı yenilediler.

İngiltere’de dizilere de kullanılmış olan Cheshire konağı 2014 yılında satışa çıkarttılar. Ancak ev sahibi Helena ve Hohn Rowton evi bir türlü satamadı. Bu yüzden konağın fiyatını 1.7 milyon sterlin’e indirdi.

Ev sahibi tarihi evlerinin bakımının zor olduğunu insanların bu yüzden almaya yanaşmadığını söyledi. Çiftin oğlu Ben evi satmak için müthiş bir fikir buldu.

Beceri ve bilgiye dayanan bir soru soran Ben, soruyu bilenlere 5 sterlin ödeyerek ev için bir yarışmaya katılmalarını istiyor.

Eğer 2 Nisan 2019’a kadar tanesi 5 sterlinden 379 bin bilet satacaklar ve yapılacak çekiliş sonucunda evi şanslı biletin sahibi olan kişiye verecekler. Böylece 1 kişi 5 sterline bu müthiş konağın sahibi olacak. (Hürriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.