DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Elon Musk gönlünü Avustralyalı aktriste kaptırmış

Elon Musk gönlünü Avustralyalı aktriste kaptırmış
20.02.2022
157
A+
A-

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk’ın yeni kız arkadaşının kimliği belli oldu.

Tesla ve SpaceX’in kurucusu olan ve dünyanın en zengin iş insanları arasında üst sıralarda yer alan Elon Musk’ın yeni kız arkadaşının kimliği ortaya çıktı…Hafta içinde Los Angeles’taki özel jetinden gizemli sevgilisiyle inen Musk’ın aşık olduğu kadının 27 yaşındaki oyuncu Natasha Bassett olduğu ortaya çıktı.

Aslen Avustralyalı olan ve 2019 yılında Sydney’den New York’a oyunculuk eğitimi almak için gelen Bassett, 14 yaşıdan beri farklı prodüksiyonlarda rol alıyor… Romeo ve Juliet oyunu ile 14 yaşında sahneye adım atan Bassett o zaman beri birçok dizi ve filmde rol aldı.

George Clooney ve Scarlett Johansson ile birlikte 2016 yılı yapımı Joel ve Ethan Coen biraderler filmi Hail! Caesar’da rol alan Bassett, 2017 yılında vizyona giren ve Britney Spears’ın hayatının anlatıldığı Britney Ever After’da da ünlü şarkıcıyı canlandırmıştı.

Eylül ayında 3 yıldır birlikte olduğu ve oğlu X Æ A-Xii’nin annesi olan şarkıcı Grimes ile yollarını ayıran Musk, yeni sevgilisi ile ilgili bir açıklama yapmadı.

SpaceX ve Tesla’nın CEO’su, “Şu an yarı ayrı gibiyiz fakat birbirimizi seviyoruz. O bebeğimiz X ile zaman geçiriyor ve ben de iş için sık sık seyahat ediyorum” demişti.

İki kez evlenen Elon Musk daha sonra evliliğe mesafeli yaklaşmıştı. Musk geçmişte Talulah Riley, Amber Heard gibi oyuncularla çıktıktan sonra Grimes ile uzun süre birlikte olmuştu. Musk, böylelikle Bassett ile birlikte olarak sinema dünyasından bir kız arkadaş edinmiş oldu.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.