DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aamir Khan’dan sıra dışı yardım kampanyası iddiası yalanlandı

Aamir Khan’dan sıra dışı yardım kampanyası iddiası yalanlandı
01.05.2020
210
A+
A-

Bollywood yıldızı Aamir Khan’ın, corona virüsünden etkilenenlere ilginç bir yardımda bulunduğu iddia edildi. Ancak doğrulama platformu teyit.org bu iddianın gerçeği yansıtmadığını ortaya çıkardı.

Oynadığı filmler milyonlarca kişi tarafından izlenen ve yardım sever kimliği ile ön plana çıkan Aamir Khan’ın, görülmemiş bir yardım kampanyasına imza attığı iddia edilmişti.

İddiaya göre, Aamir Khan 1 kilgoramlık un poşetlerine para koyarak corona sürecinde evinde kalan fakirlere yardım etmişti.

15 bin rupilik bir yardımın söz konusu olduğu iddiasını doğrulama platformu teyit.org yalanladı.

Bir TikTok videosuna dayandırılan iddia için araştırma yapan teyit.org ilgili TikTok videosunu inceledi ve olayın ünlü sinemacı Khan ile uzaktan yakından alakası olmadığı oraya çıktı.

Fotoğraf: Instagram

O KİŞİYE ULAŞTILAR

Teyit, videoyu doğrulamak için Sameer Khan’a ulaştı. Sameer Khan yalnızca duyduğu ilginç yardımı anlattığını, videoda yardımı yapan kişinin Aamir Khan olduğundan bahsetmediğini, videoda Aamir Khan’ın adının bile geçmediğini ifade etti.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.