DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Almanya Frankfurt Havalimanında Terör Saldırısı

Almanya Frankfurt Havalimanında Terör Saldırısı
11.09.2017
273
A+
A-

Almana Frankfurt Havalimanı’nda terör saldırısı yapıldığı belirtiliyor. Son dakika haberine göre Almanya Frankfurt Havalimanında biber gazlı saldırı oldu. Uluslararası haber ajanslarına göre bugün öğle saatlerinde yapılan biber gazlı terör saldırısında çok sayıda yaralının olduğu belirtiliyor. Almanya polisi tarafından henüz bir açıklama yapılmazken olayın terör saldırısı olduğu üzerinde duruluyor. Daha önce de bir çok Avrupa kentinde terör saldırısı düzenlenirken daha önce biber gazlı biyolojik saldırı gerçekleşmemişti.

ALMANYA’DA BİBER GAZLI TERÖR SALDIRISI

Almanya’Da biber gazlı saldırı oldu. Focus dergisinin aktardığına göre Frankfurt Havalimanı’ndaki saldırıda çok sayıda yaralı var. Almanya’nın Frankfurt kentinde havaalanında check-in sırasında bekleyen yolcuların üzerine uyarıcı bir gaz sıkıldı. Bazı yolcular gazdan etkilendi. Polis ve itfaiye ekipleri olaya müdahale etti.

Frankfurt Havalimanı polisi ise 6 kişinin gazdan etkilendiğini ve tedavi altına alındığını, olay hakkında soruşturmanın devam ettiğini, şu an için tehlikenin geçtiğini duyurdu.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.