DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dünyanın konuştuğu bebek doğdu

Dünyanın konuştuğu bebek doğdu
06.07.2020
198
A+
A-

Rusya’da 13 yaşında hamile kalan ve bebeğin babasının 10 yaşındaki Ivan olduğunu iddia ederek dünyanın gündemine oturan Darya Sudnishnikova erken doğum yaptı. Darya’nın paylaştığı fotoğrafın üzerinde oynanmış bir stok görsel olduğu öne sürüldü.

Rusya’da yaşayan Darya Sudnishnikova, yaşadıklarıyla önce ülkesinde sonra da dünya basınında uzunca süre gündemden düşmedi. 13 yaşında hamile kalan Darya, bebeğin babasının 10 yaşındaki Ivan olduğunu iddia etti.

Ulusal kanallarda yayınlara çıkan ikili, bilim insanları Ivan’ın yaşı itibarıyla baba olmayacağını söylese de bebeğin kendilerinin olduğunda ısrar etti.

Darya ve Ivan.

Bir süre sonra açıklamalarını değiştiren ve itirafta bulunan Darya, şişman bir adamın tecavüzüne uğradığını söyledi. İtiraf sonrası soruşturma başlatılırken, 14 yaşına giren Darya doğum yaptı.

Bir kız bebek dünyaya getiren Darya, sosyal medyada yaptığı paylaşımda doğumun Moskova’da gerçekleştiğini ve bebeğin prematüre olarak dünyaya geldiğini duyurdu.

‘ÜZERİNDE OYNANMIŞ’ İDDİASI

Öte yandan Daily Star’da yer alan habere göre, doğum sonrası paylaşılan fotoğrafın üzerinde oynandığı öne sürüldü. Orijinal fotoğrafın 2015’te çekilen bir stok görseli olduğu belirtildi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.