DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

En güzel kız çocuğu büyüdü, en genç işletme sahibi oldu

En güzel kız çocuğu büyüdü, en genç işletme sahibi oldu
12.09.2018
541
A+
A-

Henüz 6 yaşındayken keşfedilen ve moda dünyası tarafından, “Dünyanın en güzel kız çocuğu” lakabı verilen Fransız Thylane Blondeau, şirket kurdu. Birçok moda dergisinin kapağını süsledikten sonra mankenliğe devam eden Blondeau, bir giyim markası kurarak hayranlarına gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu.

Fransa’da çekilen fotoğrafıyla kısa sürede fenomen olan Thylande Blondeau, 17 yaşında ilk işini kurdu. Meşhur olduktan tam 11 yıl sonra moda markası kurduğunu açıklayan Blondeau, 2.4 milyonu aşkın takipçisine Instagram üzerinden mesaj attı.


Genç manken şöhret olduktan sonra çok sayıda markayla çalıştı.

Blondeau, “Bir yılı aşkın bir süredir bunun için çalışıyordum. Heaven May Clothing isimli markam çok yakında çıkacak. Tasarımlarımı görmeniz için heyecanlanıyorum” dedi.

Genç mankenin, hayranları koleksiyona büyük ilgi gösterdi ve Blondeau’nun paylaşımı kısa sürede 90.000 beğeni topladı.

Genç manken, gelişmeyi bu fotoğrafla duyurdu.(Sozcu.com.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.