DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İkiz kardeşler, ikiz kardeşlerle evlendi ve aynı evde yaşayacaklar

İkiz kardeşler, ikiz kardeşlerle evlendi ve aynı evde yaşayacaklar
06.08.2018
269
A+
A-

ABD’nin Ohio kentinde ilginç bir düğün yaşandı… Twinsburg’da yaşayan Josh ve erkek kardeşi Jeremy Slayers, sevgilileri Brittany ve Briana Deane ile evlendi. Fakat bu evliliği ilginç yapan detay çiftlerin ikiz olması. Çiftleri evlendiren nikah memurlarının da ikiz olması ilginç bir detay olarak uluslararası basında yer aldı.

ABD’nin Ohio eyaletindeki Twinsburg bölgesinde ilginç bir olay yaşandı… Sadece ikizlerin katıldığı Twins Day Festival isimli etkinlik, bir düğüne de ev sahipliği yaptı. Fakat bu nikahı ilginç yapan detay ise evlenenler ve nikahı kıyanlardı.


Çiftler şaşkın bakışlar eşliğinde alana giriş yaptı.

Nikah masasına iki ikiz kardeş oturdu… Brittany ve Briana Deane, Josh ve Jeremy Slayers ile evlendi. Çiftlerin ikiz olması dolayısıyla katılımcılar hangi kardeşin kim olduğunu ayırt etmekte güçlük çekerken, nikah memurlarının da ikiz olması nikah töreninde ilginç bir görüntü oluşmasını sağladı.


Çift, nikah işlemleri öncesinde de böyle bir poz paylaşmıştı.

Kardeşlerin aynı kıyafetleri sürekli giymesi de sık sık kafaları
karıştırıyor.
Böyle bir etkinlikle evlendikleri için çok mutlu olduklarını söyleyen kardeşler, aynı evde yaşamak istediklerini ve çocuklarını tek bir evde büyütmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Kaynak:Sözcü


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.