DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İngiltere’den korkutan açıklama!

İngiltere’den korkutan açıklama!
31.08.2020
186
A+
A-

İngiltere’den yapılan koronavirüs açıklaması ülkede tedirginlik yarattı. Acil Durumlar için Bilimsel Danışma Grubu‘nun (SAGE) yaptığı açıklamaya göre, ülkede kış aylarında 85 bin kişinin daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedebileceği belirtildi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla ilgili korkutan açıklamalar yapılmaya devam ediyor. İngiltere’de Acil Durumlar için Bilimsel Danışma Grubu‘nun (SAGE) yaptığı açıklamaya göre, koronavirüs nedeniyle kış aylarında 85 bin kişinin daha hayatını kaybedebileceği belirtildi.

Araştırmada, İngiltere ve Galler’de, Covid-19 nedeniyle 81 binden fazla ölüm ve ayrıca koronavirüsle ilgili olmayan nedenlerden 27 binden fazla ölüm gerçekleşebileceği ifade edildi. İskoçya’da 2 bin 600, İrlanda’da ise 1900 doğrudan virüs kaynaklı ölüm gerçekleşebileceğinin altı çizildi.

“EN KÖTÜ SENARYO İÇİN HAZIRLIK YAPIYORUZ”

İngiliz hükümetinden ismi açıklanmayan bir kaynak, BBC’ye yaptığı açıklamada, “Sorumlu bir hükümet olarak, makul en kötü durum senaryosu da dahil olmak üzere çok çeşitli senaryolar için planlar yapıyor ve hazırlanmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.