DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Karantinada eşi tarafından 100 defa tecavüze uğrayan kadının anlattıkları kan dondurdu

Karantinada eşi tarafından 100 defa tecavüze uğrayan kadının anlattıkları kan dondurdu
19.08.2020
247
A+
A-

Victoria Derbyshire’nin hazırlayıp İngiliz BCCC kanalında sunduğu Panorma programına katılan ismi Jess olarak açıklanan bir kadın, koronavirüs yüzünden uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle beraber evde kaldığı kocasının kendisine yüzden fazla kez tecavüz ettiğini söyleyince izleyiciler büyük şok yaşadılar.

İngiltere’de karantina sürecinde aile içi şiddet ve tacizlerde büyük artış meydana geldi. Bir kadın, kocası tarafından yüzden fazla kez tecavüze uğradığını bir televizyon programında anlattı.

Jess isimli kadın, karantinanın ilk günlerinde kocası ile evde televizyon izlerken kocasının kendisi ile ilişkiye girmek istediğini kendisi istemeyince zorla kendisine sahip olduğunu söyledi.

Daha sonraları kendisine tecavüz etmeden önce, perdeleri kapattığını, televizyonun sesini kimsenin çığlıklarını duymaması için yükselttiğini söyledi.

Talihsiz kadın son tecavüzde evden kaçıp polise haber verdiğini söyledi. Jess, kocasının daha önce de evine gelen annesini odaya kilitleyip dövdüğünü, hükümetin sokağa çıkma kısıtlaması uygulayınca sürekli şiddet uygulayan kocası ile aynı evde kalmanın zor olacağını bildiğini ama başka seçeneğininin olmadığını söyledi.

Programı izleyen izleyiciler sosyal medya hesaplarından kadının kocasına büyük tepki gösterdiler.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.