DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kim Jong-un’un kıyafet seçimi gündem oldu!

Kim Jong-un’un kıyafet seçimi gündem oldu!
16.11.2021
115
A+
A-

11 Ekim’den bu yana ilk kez kameralar karşısına çıkan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, kıyafet seçimiyle uluslararası medyanın gündemine oturdu.

Tüm dünyayı etkileyen corona virüsü salgını nedeniyle ekonomik olarak da krize sürüklenen Kuzey Kore’de Devlet Başkanı Kim Jong-un, kamuoyu önüne eskisine oranla çok daha az çıkıyor.

Halkına kıtlık uyarısı yapan ve yiyecek, giyecek ve barınma sorununun çözülmesi için yetkililerine talimat veren Kim Jong-un, 11 Ekim’den bu yana ilk kez kameralar karşısına çıktı.

2014’ten bu yana ilk kez bu kadar uzun süre gözden kaybolan ve kısa süre içinde zayıflamasıyla sağlık sorunları yaşadığı da sık sık gündeme gelen 37 yaşındaki Kuzey Kore lideri, kıyafet seçimiyle dikkat çekti.

Samjiyon kentindeki çalışmaları inceleyen Kim Jong-un deri kabanı, Alman diktatör Adolf Hitler’i anımsattı. İngiliz basını, Kim Jong-un’un söz konusu stilini, “İçindeki Hitler’i yansıtıyor” şeklinde yorumladı.

(SOZCU.COM.TR)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.