DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kızının düğününde bu kıyafeti giymeye kalkınca…

Kızının düğününde bu kıyafeti giymeye kalkınca…
27.07.2019
314
A+
A-

Anne-babaların çocuklarının düğünlerinde giydiği kıyafetler önemli olsa da, genelde çok cesur olmaz.

Aileler çocuklarının bu en güzel gününde rol çalmak istemez. Fakat kızının düğünü için seçtiği kıyafet uygunsuz bulunan bir anne, sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu…

İngiliz The Mirror gazetesinin haberine göre; adı bilinmeyen bir kadın, internetten hayli açık bir elbise satın aldı ve altına da “Bu elbise mükemmel!!! Kızımın düğününde giymek için sabırsızlanıyorum” yazdı.

Bunu yapınca da kendini büyük bir tartışmanın ortasında buldu. Beş yıldız verdiği bu elbiseye yaptığı yorumun ekran görüntüsü Facebook’ta paylaşıldı.

Sosyal medya kullanıcıları da kadının seçimini eleştiren yüzlerce yorum yazdı.

Örneğin bir kişi, “Bu benim kendi düğünümde giyeceğim bir şey” yorumunda bulundu. Bir başka kullanıcı ise kadını Amerikalı reality şov yıldızı Kris Jenner’la kıyaslayarak dalga geçti.

Bir üçüncü kişinin yorumu ise çok manidardı: “Gelinin annesi yeni boşanmış olmalı, çünkü bu kıyafetle dikkat çekmeye çalışıyor.”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.