DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Balıkçılar gözlerine inanamadı: Oltaya takılan balık şaşırttı

Balıkçılar gözlerine inanamadı: Oltaya takılan balık şaşırttı
22.08.2019
259
A+
A-

ABD’de Debbie Geddes isimli amatör bir balıkçı hayatının balığını yakaladı. Champlain Gölü’nde olta sallayan Geddes çok ilginç bir balık yakaladı. Geddes’in yakaladığı balık çift ağızlıydı. Yaşanan olay ABD basınında gündem oldu.

ABD’nin en popüler kentlerinden New York’ta yaşayan Debbie Geddes, sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraf karesiyle bir gecede gündem oldu… Eşiyle birlikte Champlain Gölü’ne giden Geddes, burada balık tutmaya başladı. Tekne üzerinden balık yakalamaya çalışan genç kadının oltasına kısa bir süre sonra bir şey takıldı.

Heyecanla oltayı çeken Geddes yakaladığı balığı görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Genç kadın, “Oltaya bir şey takıldığını hissettim ve olanca gücümle çekmeye başladım. Hissettirdiği kadar büyük bir şey olmasını umut ediyordum ve en sonunda balığı çıkarınca adeta şaşkına döndüm” dedi. Geddes’in yakaladığı balığın çift ağzı vardı. Balığın fotoğrafını çeken ve sosyal medyada paylaşan Geddes kısa bir süre sonra fenomen oldu.

Fox News’e konuşan Geddes, “Balığı yakalayıp fotoğraflarını çektikten sonra tekrar göle bıraktık. Ne tür olduğunu bilmiyorum ama oldukça ilginç bir yapısı vardı” dedi. Uzmanlar balığın zarar gördüğünü ve bu sebeple çift ağızlı olduğunu öne sürdü.(SÖZCÜ)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.