DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kızının odasında bulduğu şey karşısında dehşete düşen baba bakın ne yaptı?

Kızının odasında bulduğu şey karşısında dehşete düşen baba bakın ne yaptı?
29.11.2017
240
A+
A-

Bulduğu şeyi seks oyuncağı sanan baba eline telefonu aldığı gibi kızına mesajlar yağdırmaya başladı. İşin aslı ortaya çıkınca da…

Çocuklarının odasına girip eşyalarına göz atmayan anne baba yoktur heralde. ABD’de yaşayan ve Emily adında bir genç kızı bulunan baba da aynısını yaptı. Kızının odasına girip eşyalarını biraz karıştırdı. Gözüne çarpan şeyi eline aldığı gibi önce fotoğrafını çekti ardından da kızına mesaj atmaya başladı.

Kızına ‘Emily neredesin. Hemen eve gel acilen konuşmamız lazım’ diye yazdı. Kızı ise her şeyden habersin arkadaşının evinde olduğunu ve neden eve gelmesi gerektiğini sordu.

Bulduğu şeyin bir seks oyuncağı olduğundan emin olan baba güven içinde kızına nesnenin fotoğrafını gönderdi ve ‘Bak ne buldum! Neden böyle iğrenç şeylere ihtiyaç duyuyorsun. Neden paranı bunlara harcıyorsun. Bunu terk etmelisin’ diye yazdı.

Kızı ise olanlardan habersiz babasına ‘Bulduğun şeyin ne olduğunu sanıyorsun?’ diye sordu. Babanın verdiği cevap kahkaya boğdu. “Bu iğrenç bir oyuncak vibratör. Anlamayacak kadar yaşlı değilim’ diye yazdı.

Babasının olayı tamamen yanlış anladığını anlayan Emily ise şunları yazdı: Baba o benim taşınabilir şarj aletim. Disneyland’a gittiğimde telefonumu şarj etmek için almıştı. Aman Tanrım! Benim eşyalarım arasında ne yapıyorsun?’

Kızına rezil olduğunu anlayan babanın son tepkisi ise güldürdü. Yaşanan rezilliği eşinini duymasını istemeyen baba “Özür dilerim. Sakın annene söyleme” dedi.(Posta)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.