DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Maaşı 240.000 TL! Sadece 3 şart var! Burada çalışacak eleman aranıyor!

Maaşı 240.000 TL! Sadece 3 şart var! Burada çalışacak eleman aranıyor!
08.01.2019
338
A+
A-

ABD’nin San Francisco kenti açıklarındaki minik bir adada, deniz fenerinden dönüştürülen bir otel yıllık 65’er bin dolar maaşla personel arıyor. Nisan’da işe başlaması gereken iki kişi, otelin işletmesinden sorumlu olacak.

1800’lerden kalma bir deniz fenerinin bulunduğu East Brother adası, San Pablo ve San Francisco körfezlerini ayıran boğazın ortasında yer alıyor. Otelin Che Rodgers ve Jillian Meeker adlı çalışanları Nisan’da işten ayrılıyor. Otel şimdi Rodgers ve Meeker’in yerine personel bulabilmek için ıssız bir adada yaşama düşün kuran kişileri çekmeye çalışıyor.

Adada bulunan otelde çalışacak iki kişi 130 bin doları paylaşacak.

ŞARTLAR BASİT

Personel için öngörülen 130 bin dolarlık maaş iki kişi arasında paylaştırılacak. Personel, yemek, temizlik, malzeme tedariki ve müşterilerin ulaşımından sorumlu olacak. Adayların tekne kullanabilmesi gerekiyor. Perşembe’den Pazar’a kadar çalışacak personelin ayrıca sigara içmemesi ve köpeklerini yanında getirmemesi isteniyor. Otel, tüm bu sorumluluklara karşın, adaylara “olağanüstü bir manzara, kuşlar, deniz canlıları, temiz hava, tekneler ve tarih” vaat ediyor.

Kaynak:Sözcü


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.