DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sevgilisi Instagram fenomenini vahşice katletti

Sevgilisi Instagram fenomenini vahşice katletti
13.08.2019
266
A+
A-

Birkaç hafta önce Rusya’nın başkenti Moskova’daki dairesinde bir bavul içinde boğazı kesilmiş ve yarı çıplak halde ölü bulunan 24 yaşındaki Rus model Ekaterina Semochkina’nın katili eski sevgilisi çıktı.

Maxim Gareyev cinayeti itiraf etti

Polisin yaptığı araştırma sonucu yakalanan ve sorgusunda her şeyi itiraf eden Maxim Gareyev, yeni sevgilisiyle tatile çıkmadan az önce Ekaterina’nın dairesine geldiğini ve genç kadını bıçakladığını anlattı. Gareyev, Ekaterina Semochkina’nın kendisine defalarca hakaret ettiğini, yatak performansını eleştirdiğini ileri sürerek “Onu göğsünden ve boynundan en az 5 kez bıçakladım” dedi.

Cesedi bavula koydu

Genç kadını daha sonra tatile çıkacağı bavulun içine koyan Gareyev olay yerinden uzaklaştı. Gareyev müebbet hapis cezasıyla yargılanacak.

(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.