DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ölümünden iki ay sonra gülümsedi!

Ölümünden iki ay sonra gülümsedi!
23.01.2018
247
A+
A-

Tayland’da Budist keşiş ölümünden iki ay sonra mezardan çıkarıldığında gülümsedi.

Gazetevatan’ın haberine göre;saygın bir keşiş olan Luang Phor Pian, Tayland’ın başkenti Bangkok’taki bir hastanede yaşam savaşı verdikten sonra geçtiğimiz yıl 16 Kasım’da 92 yaşındayken hayatını kaybetti.

Aslen Kamboçyalı olan Pian yaşamının büyük bölümünü, ölümünden sonra cesedinin geri getirildiği Tayland’ın Lopburi şehrinde iyi tannan bir Budist gurusu olarak geçirdi.

Edinilen bilgiye göre keşişin temiz ve cüppelerine uyması için ölü bedeninin topraktan çıkarıldığı bildirildi.

İnanılmaz bir şekilde, Pian’ın cesedi gülümserken görünüyordu. Müritleri de bu anları fotoğraflarlayıp sosyal medyada paylaştılar.

Kaynak:Gazetevatan


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.