DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Playboy modeli, oğlunu balkondan itip intihar etti!

Playboy modeli, oğlunu balkondan itip intihar etti!
26.05.2018
244
A+
A-

Playboy’un 1992 Kasım sayısında kapağına taşıdığı 46 yaşındaki ABD’li model Stephanie Adams, kaldığı otel odasının balkonundan atlayarak intihar etti.

İntihar eden Stephanie Adams’ın yanı başında bulunan 7 yaşındaki oğlu Vincet’in ölümü ise kayıtlara cinayet olarak geçti.

Adams ve oğlunun ölüm haberi, Wall Street Sağlık Merkezi sahibi olan eski eşi doktor Charles Nicolai ile devam eden boşanma ve velayet davaları sırasında geldi.

ABD’li modelin yaz tatili için oğlunu İspanya ve İngiltere’ye götürme isteği mahkeme tarafından reddedilmişti.(Milliyet/Cadde)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.