DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Prens Harry ve Meghan Markle’ın kraliyet ailesinden ayrılışı sonrası ilk açıklama!

Prens Harry ve Meghan Markle’ın kraliyet ailesinden ayrılışı sonrası ilk açıklama!
12.01.2020
217
A+
A-

Geçen hafta Büyük Britanya Krallığı’nı derinden sarsan bir olay yaşandı… Sussex Dükü Harry ve eşi Düşes Meghan, kraliyet ailesinden ayrılma kararı alarak Kanada’ya taşınacaklarını duyurdu. Bu açıklama kraliyet ailesinde ve İngiliz kamuoyunda şok etkisi yaratırken, Harry’nin ağabeyi William ilk kez konuştu. William, “Bütün hayatım boyunca Harry’e kanat gerdim ama bunu daha fazla devam ettiremeyeceğim” dedi.

Kraliyet ailesini ve uluslararası kamuoyunu şaşkına çeviren ayrılık kararı sonrasında kraliyet ailesinden ilk açıklama geldi… Prens Harry olarak bilinen Sussex Dükü ve oyuncu olan eşi Meghan Markle’ın kraliyet ailesinden ayrılarak Kanada’ya yerleşme kararı ile ilgili olarak ağabeyi William, İngiltere’nin çok okunan gazetelerinden Sunday Times’a konuştu.

Cambridge Dükü, Prens Harry ve Meghan Markle’ın monarşiden ayrılma kararı konusunda üzüntüsünü dile getirirken, “Bütün hayatım boyunca kardeşime kol kanat gerdim ama bunu daha fazla yapamayacağım… Bu konuda üzgünüm” dedi.

Sunday Times’a konuşan William, “Hayatım boyunca kardeşime kol kanat gerdim ama bunu daha fazla yapamayacağım” dedi.

BABASI ÖFKEDEN KUDURMUŞTU

William, “Bütün yapabileceğimiz ve bütün yapabileceğim onlara destek olmaya çalışmak ve gelecekte aynı görüşte olacağımızı umut etmek. Herkesin takımda olmasını istiyorum” dedi. Kamuoyunu şaşkına çeviren karar sonrasında Prens Harry’nin babası Prens Charles, oğlunun kendisine bu konuda önceden bir bilgi vermemesi nedeniyle “öfkeden kudurduğu” yazılmıştı. Uluslararası kamuoyu, William’ın bu açıklamalarını bir “U dönüşü” olarak yorumladı.

Prens Harry, yarın ağabeyi, babası ve büyükannesi Kraliçe Elizabeth ile Norfolk’taki Sandringham Estate’te bir araya gelerek orta yol bulmaya çalışacak. Bu toplantıya Markle, Kanada’nın Vancouver kentindne bağlanacak.(Sozcu.com.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.