DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Prens Harry ve Meghan’dan Netflix’le milyarlık anlaşma!

Prens Harry ve Meghan’dan Netflix’le milyarlık anlaşma!
03.09.2020
197
A+
A-

Prens Harry ve Meghan Markle, içerik üretme konusunda Netflix’le anlaşmaya vardı. Çiftin bu anlaşmadan 1.1 milyarlık gelir elde etmesi bekleniyor.

Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak ABD’ye yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle’ın attıkları her adım İngiliz basınında gündem yaratmaya devam ediyor.

Santa Barbara’da aldıkları evle çok konuşulan çift, bu kez de yeni ekonomik atılımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Daily Mail’in haberine göre Harry ve Meghan Netflix’le anlaştı.

Uzun soluklu olduğu belirtilen anlaşma kapsamında çiftin belgeseller ve programlar yapması bekleniyor. Anlaşmanın maddi detayları paylaşılmasa da, İngiliz basını tutarın 150 milyon doları (1.1 milyar TL) bulduğunu savundu.

‘UMUT VEREN PROJELER’

Harry ve Meghan anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Bilgi verici içeriklerin yanı sıra umut veren projelere de odaklanacağız. Yeni birer ebeveyn olarak, ilham verici aile programları da bizim için önemli” ifadelerini kullandı.

Netflix’ten Ted Sarandos ise, “Harry ve Meghan dünya çapında milyonlarca insana ilham vermeyi başardı. Onların Netflix’i seçmiş olmalarından inanılmaz gurur duyuyoruz ve anlatacakları hikayeler için heyecanlıyız” diye konuştu.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.